Zelfverdediging voor hoogbegaafden: Kracht, zelfvertrouwen en weerbaarheid

Bij Jayra Sport vinden we dat iedereen, ongeacht leeftijd, capaciteiten of achtergrond, zich veilig en zelfverzekerd moet kunnen voelen. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we nu een unieke zelfverdedigingscursus aanbieden speciaal voor hoogbegaafde kinderen en jongeren.

Hoogbegaafde kinderen zijn vaak anders dan hun leeftijdsgenoten. Ze denken sneller, stellen kritische vragen en gaan op een unieke manier met de wereld om. Dit kan soms leiden tot uitdagingen in sociale situaties of op school. Onze zelfverdedigingscursussen kunnen hierbij een waardevolle ondersteuning bieden.

Waarom zelfverdediging voor hoogbegaafden?

  • Versterkt zelfvertrouwen en weerbaarheid: Door te leren hoe je jezelf kunt verdedigen, groeit het zelfvertrouwen van kinderen. Ze leren grenzen te stellen en op te komen voor zichzelf, wat hen in staat stelt om met meer zelfvertrouwen om te gaan met lastige situaties.
  • Verbetert sociale vaardigheden: Onze zelfverdedigingstrainingen leren kinderen effectief te communiceren en grenzen te stellen op een respectvolle manier. Dit kan leiden tot betere sociale vaardigheden en meer zelfvertrouwen in sociale situaties.
  • Stimuleert fysieke en mentale ontwikkeling: Onze zelfverdedigingslessen zijn niet alleen goed voor de fysieke conditie, maar ook voor de mentale ontwikkeling. Kinderen leren omgaan met stress, concentreren zich te focussen en kritisch na te denken.
  • Een veilige en leuke leeromgeving: Onze zelfverdedigingslessen voor hoogbegaafden worden gegeven in een veilige en inclusieve omgeving waar kinderen zich op hun gemak voelen om te leren en te groeien.

Over onze lessen

Onze zelfverdedigingslessen voor hoogbegaafden worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs die gespecialiseerd zijn in hun vak en de nodige ervaringen hebben met het werken met hoogbegaafde kinderen. De lessen zijn afgestemd op de unieke behoeften van deze doelgroep en bieden een leuke en uitdagende leeromgeving.

Is uw kind of bent u zelf hoogbegaafd en op zoek naar een manier om zelfvertrouwen, weerbaarheid en sociale vaardigheden te ontwikkelen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze cursus zelfverdedigingslessen voor hoogbegaafden. 

Jayra Sport: Samen sterker worden!

Deze cursus zal 3x plaatsvinden op een willekeurige zondagmiddag van 12:00-13:00 uur. De kosten zijn €55. Exacte datum wordt t.z.t. ingepland en ruimschoots per mail bekend gemaakt.

Vul geheel vrijblijvend onderstaande formulier in: