Zelfverdediging voor doven en slechthorenden voor
kinderen vanaf  7 jaar en volwassenen!

Meld je vrijblijvend aan de eerste 3 lessen zijn geheel gratis.

Dovensport kent een lange historie. De oprichting was in 1926. Per 1 januari 2009 is Dovensport verzelfstandigd. Onder elkaar voelen dove mensen zich gelijkwaardig en geeft de sportbeoefening hen plezier, verhoogt hun welzijn en hun weerbaarheid.
Velen willen echter de sport uitoefenen in een omgeving waar ze zich thuis voelen, dus in de wereld van doven en slechthorenden. Het sociale aspect is ook een belangrijke factor: dove sporters maken onderling makkelijker contact dan met horende teamgenoten.

Wij verzorgen zelfverdediging voor deze doelgroep. Het is een moderne, praktische en beproefde wijze van zelfverdediging. Het kan door iedereen worden beoefend en laat in korte tijd al resultaat zien!

Waarom Zelfverdediging voor doven en slechthorenden?
Wij geven zelfverdediging op een eenvoudige en realistische manier en bevorderen zo jouw persoonlijke veiligheid. Er worden diverse aanvallen geoefend, waardoor je op een eenvoudige, snelle manier effectieve zelfverdediging leert toepassen.

In drie aspecten:
1.  Zelfverdediging tegen onverwachte gewapende en ongewapende aanvallen: denk hierbij aan wurggrepen, pakkingen, stoten, trappen, grondgevecht en (vuur)wapenaanvallen.
2.  Gevechtstraining: denk hierbij aan grondtechnieken, verwurgingen, stoten en trappen. Ook is er aandacht voor stressconditionering, uithoudings- mentaliteits- en incasseringstraining en verdediging tegen wapenaanvallen.
3.  Invloeden uit de Oosterse vechtkunsten: ook deze behoren tot de zelfverdedigingsmethode.

Wat heb je nodig om mee te doen?
Kom je voor een proefles? Dan volstaat een lange sportbroek, een T-shirt en binnensportschoenen. Schrijf je je officieel in? Dan is het verplicht dat je in de lessen onze speciale outfit en -bescherming draagt. Deze kan je aanschaffen tijdens de les.

Wanneer en waar?
Je hebt recht op een X aantal uren per week voor een doventolk, maak hier gebruik van!

We zitten momenteel nog in een inventarisatiefase....
Heb je interesse? Meld je vrijblijvend aan de eerste 3 lessen zijn geheel gratis.

=