Veel gestelde vragen

Algemene informatie over bijkomende verplichte kosten Jayra Sport:

U betaald bij uw inschrijving naast de lesgelden, bijkomende kosten om lid te worden. Hieronder vind u een overzicht van wat u mee moet nemen bij de inschrijving, hoeveel u moet betalen en waar u voor betaald.

Inschrijf-, administratiekosten € 35
Wachtlijstkosten € 15, deze worden bij inschrijving verrekend.

De lesgelden per maand voor elke sport, kan je vinden door naar de pagina van de sport te gaan. Onderin leest u dan wat de kosten zijn. Liever alles in een opslag kunnen lezen, ga dan naar deze pagina.

Dit is een jaarlijkse bijdrage van 25 euro, door deze bijdrage kunnen wij diverse kosten laag houden, zoals bijvoorbeeld de kosten van examens en wedstrijden. Ook kunnen wij hierdoor bijvoorbeeld de sportdagen organiseren. En kunnen wij de lesgelden scherp houden.
Wij proberen twee keer per jaar examens te organiseren voor alle sporten, voor zowel kinderen als volwassenen. Wij bekijken en beoordelen individueel wie er toe zijn aan het examen. Een mooi moment voor iedereen om te laten zien wat je allemaal in de les geleerd hebt. Ouders, familie en vrienden mogen allemaal komen kijken. Voor de kinderen best een beetje spannend, maar wel hartstikke leuk.

De examens worden afgenomen, tijdens de reguliere lessen. U ontvangt tijdig bericht over de kosten en datum. Degene die (nog) niet meedoen aan het examen, hebben op die dag geen les, maar zijn van harte welkom om te komen kijken. Degene die niet meedoen aan het examen, mogen de les inhalen op een van onze andere lesdagen. Geef dit even bij ons aan.

Als blijk van waardering en beloning voor de getoonde inzet ontvang je na het examen een certificaat. Bij de judo & karate examens ontvang je naast een certificaat ook een slip of band.
De kleur van de slip/band geeft het niveau aan. Bij Krav Maga voor volwassenen ontvang je een nieuwe Level T-shirt.

Yoga valt buiten de combinatieprijzen omdat yoga niet behoort tot de vechtkunst.
Ja, een gemiste les kan ingehaald worden. Kijk hiervoor bij de overige dagen wanneer er les wordt gegeven of stuur ons even een mailtje.
Inschrijfformulier voor Judo, Karate en/of Krav Maga.

Inschrijfformulier Yoga.

Inschrijven kan ook middels onze papierenformulier in de sportschool.

Nee we werken niet met jaarcontracten
Ja, de lesgelden lopen maandelijks het hele jaar door.