Sportmassage

Doel en resultaten

Het primaire doel van sportmassage is het voorkomen van blessures en klachten. Door massage worden verklevingen (verhardingen in spieren) losgemaakt en worden afvalstoffen (sneller) afgevoerd. De doorbloeding en stofwisseling in je spieren verbetert. Je zult minder spierpijn/spierstijfheid ervaren. Door sportmassage herstellen je spieren sneller en normaliseert de spierspanning. Je zult minder last hebben van spierpijn/-moeheid. Je voelt je fitter en je (sport-)prestaties kunnen verbeteren!

Voor sporters en niet-sporters

Sportmassage is bedoeld voor sporters, maar zeker ook voor niet-sporters. Naast sportspecifieke behandelingen, behandel ik ook veel mensen met (werk-/stress gerelateerde) klachten zoals rug en schouder.

Massage-behandelingen

Elke keer wordt de behandeling aangepast op wat jij nodig hebt. Een (sport-)massage-behandeling duurt 20 minuten. en kost € 35 per keer. Wil je een combinatie van spieren dan komt er € 5 bij voor elke spiergroep.
De massage spiergroepen bestaan uit:
1. Kuiten
2. Rug en schouders
3. Armen
4. Dijbeen en Hamstring

Hoe verloopt een behandeling?

In verband met de hygiëne kom je gedoucht naar de behandeling. Neem je eigen handdoek mee. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren. Tijdens de behandeling mag je praten, maar het is ook mogelijk om de massage in stilte te ondergaan. Met gebruik van een hoogwaardige sportmassage-lotion, worden je spieren d.m.v. diverse technieken losgemaakt.

=