Sporten met een beperkte budget

Sporten? Mogelijk voor iedereen!

‘Iedereen met plezier laten sporten!’: dat is de drijfveer van Jayra Sport. En dus staan de deuren van onze sportschool open voor kinderen, volwassenen én volwassenen die weinig te besteden hebben.

Als dé specialist in recreatief Judo, Karate, Krav Maga, Boksen en Kickboksen streven wij ernaar dat iedereen met veel plezier bij ons sport en blijft sporten. Graag zien we dat volwassenen daarin het goede voorbeeld voor kinderen geven. Vandaar dat we diverse sportmogelijkheden voor volwassenen bieden.

Wilt u graag sporten, maar is het voor u lastig de contributie te betalen? Jayra Sport kan u helpen.
Samen met diverse sponsoren bieden wij volwassenen met een beperkt budget de mogelijkheid gratis bij ons te sporten. Wilt u weten of u in aanmerking komt? 

Aanmelden voor gratis sporten bij Jayra Sport voor volwassenen

Wilt u in aanmerking komen voor gratis sporten bij Jayra Sport vanwege uw beperkte inkomen? Vult u dan onderstaande gegevens in en verzend uw aanvraag. Wij beoordelen vervolgens uw aanvraag en laten u weten of deze al dan niet is goedgekeurd. Na goedkeuring bent u een jaar lang gratis welkom bij ons. Omdat uw financiële situatie kan veranderen, moet u de aanvraag jaarlijks opnieuw indienen.

Gratis sporten voor volwassenen met een beperkt budget

Sporten is dé manier om gezond te blijven, zelfvertrouwen te creëren en te werken aan belangrijke sociale vaardigheden. Helaas kan het zo zijn dat u te weinig geld heeft voor een sportabonnement. U kunt bijvoorbeeld langdurig te weinig inkomen hebben, of als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebben.

Jayra Sport is een maatschappelijk betrokken club en dus helpen wij u graag. Heeft u een inkomen op minimum niveau en bent u minimaal 18 jaar. Dan komt u wellicht in aanmerking voor gratis sporten. Via het aanmeldformulier kunt u een aanvraag indienen. Wij beoordelen deze en na goedkeuring bent u een jaar lang gratis welkom bij ons. Omdat uw financiële situatie kan veranderen, moet u de aanvraag jaarlijks opnieuw indienen.

Click or drag a file to this area to upload.

Wilt u graag uw kind laten sporten?

Wilt u graag uw kind laten sporten? Maar is dat helaas een te grote financiële last voor u? Kijk dan eens op de site van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam.
Dit fonds betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub. Uw kind kan via dit fonds dan gratis bij ons sporten.

Gratis sporten voor tienermoeders met een beperkt budget

Sporten is dé manier om gezond te blijven, zelfvertrouwen te creëren en te werken aan belangrijke sociale vaardigheden. Helaas kan het zo zijn dat je te weinig geld heeft voor een sportabonnement. Je kunt bijvoorbeeld langdurig te weinig inkomen hebben, of als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebben.

Jayra Sport is een maatschappelijk betrokken club en dus helpen wij jou graag. Heb je een inkomen op minimum niveau en ben je minimaal 16 jaar. Dan kom je wellicht in aanmerking voor gratis sporten. Via het aanmeldformulier kan je een aanvraag indienen. Wij beoordelen deze en na goedkeuring ben je een jaar lang gratis welkom bij ons. Omdat jouw financiële situatie kan veranderen, moet je de aanvraag jaarlijks opnieuw indienen.

Click or drag a file to this area to upload.

Staat u klaar voor mensen die het minder goed hebben?

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen wij als Jayra Sport ook minderbedeelde volwassenen de gelegenheid geven te sporten.
Wie een minimum inkomen heeft, komt bij ons in aanmerking voor gratis sporten. Dit kunnen wij uiteraard niet alleen bekostigen.
Bent u een maatschappelijk betrokken ondernemer? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn diverse opties voor u om betrokken te worden bij dit initiatief. Denk aan het worden van sponsor, het doen van een eenmalige gift of het geven van periodieke donaties. Uiteraard bieden wij u graag een passende tegenprestatie.