Sporten met een beperkte budget

Sporten? Mogelijk voor iedereen!

‘Iedereen met plezier laten sporten!’: dat is de drijfveer van Jayra Sport. En dus staan de deuren van onze sportschool open voor kinderen,  én volwassenen met een beperkte budget.

Als dé specialist in recreatief Judo, Karate, Krav Maga, Boksen en Kickboksen streven wij ernaar dat iedereen met veel plezier bij ons sport en blijft sporten. Graag zien we dat volwassenen daarin het goede voorbeeld voor kinderen geven.

Wil je graag jou kind laten sporten of jijzelf, maar is het voor jou lastig de contributie te betalen?

Bekijk de andere tabbladen en als er vragen zijn, dan horen we dat graag. 

Wilt u graag uw kind laten sporten?

Wilt u graag uw kind laten sporten? Maar is dat helaas een te grote financiële last voor u? Kijk dan eens op de site van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam.
Dit fonds betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub. Uw kind kan via dit fonds dan gratis bij ons sporten.

Staat u klaar voor mensen die het minder goed hebben?

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen wij als Jayra Sport ook de gelegenheid geven om te sporten, omdat niet iedereen in aanmerking komt voor bepaalde fondsen.

Wie een uitkering\bijstand of een minimum inkomen heeft, komt bij ons in aanmerking voor gratis sporten. Dit kunnen wij uiteraard niet alleen bekostigen.

Bent u een maatschappelijk betrokken ondernemer? Of wilt u wat doneren als particulier? Dan komen wij graag met u in contact.

Er zijn diverse opties voor u om betrokken te worden bij dit initiatief. Denk aan het worden van sponsor, het doen van een eenmalige gift of het geven van periodieke donaties. Uiteraard bieden wij u graag een passende tegenprestatie.