Schoolboksen

Weer actief zijn – Meer actief zijn
Ken je dat nog? “Oude” spelletjes die buiten gedaan werden, zoals tikkertje of misschien slootjespringen tot aan knikkeren is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend.
Het grijpen naar een smartphone of iPad gaat heel makkelijk, eigenlijk logisch want de hele wereld gaat voor je open. Door middel van boksen leren we de kinderen weer samenwerken. We laten ze voelen dat sporten leuk is en gewoon kan!

In het kort, wat gaan ze doen
Veiligheid en plezier staat op nummer 1. Met mooie bokshandschoenen aan zullen de kinderen spelenderwijs het boksen leren en technieken juist aanleren.
We behandelen tevens het aspect pesten en wat dit met zich kan meebrengen. Het bevorderen van concentratie is onderdeel van de lessen en gaan we in op rust en focus.
Tijdens de bokslessen raken ze hun energie kwijt en zullen ze ook samenwerken met kinderen waarmee ze eigenlijk nauwelijks contact hebben in de klas. Na de training zullen ze zich (weer) voldaan voelen, daardoor voelen ze zich zelfverzekerd en weerbaarder. Ze leren zichzelf fysiek verdedigen waardoor ze ook mentaal weerbaar worden.

Heb je ook interesse om een les te organiseren voor de kinderen?

=
DSC05282 kopie