Samenwerking Therapeuten

Petra Ketelaar

Geregistreerd Kinderfysiotherapeut & Kinderbekkentherapeut
Praktijk Levinas Noordeinde Rotterdam Kralingen
Fysiotherapie Plus

Telefoon: 010 – 466 51 02
Email: p.ketelaar@fysiotherapieplus.nl

Babette Bakker

Fysio(manuel)herapeute - volwassenen
Praktijk Levinas Noordeinde Rotterdam Kralingen

Telefoon: 010 – 411 51 61 / 0621 21 25 29
Email: babettebakker@gmail.com

Arash Golafshan

Acupunctuur & TuiNa Therapie
Praktijk Flow AHC Westblaak 122C

Telefoon: 0626592032
Email: info@flowahc.nl

Met deze samenwerking kunnen we onze leden en klanten voorzien van uitgebreide therapieën-diensten die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om het voorkomen van blessures, het verbeteren van de prestaties of het herstellen van blessures. Alles is afgestemd op de individuele behoeften van onze leden/klanten.

Onze samenwerking biedt voordelen voor ouders en kinderen die betrokken zijn bij sport. Ze begrijpen de unieke uitdagingen waarmee (jonge) atleten worden geconfronteerd bij het beoefenen van sport. Door middel van preventieve zorg en gerichte therapieën, kunnen we helpen om de fysieke gezondheid en het welzijn te bevorderen, terwijl je plezier blijft houden in het beoefenen van onze sporten.

We zijn erg enthousiast over deze samenwerking met Babette, Petra en Arash en geloven dat het zal leiden tot betere resultaten en ervaringen voor onze klanten en leden. Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van deze diensten, nodigen wij je uit om contact op te nemen met één van hen. Geef daarbij aan, dat je via Jayra Sport komt.