Samenwerking Fysiotherapeuten

Jayra Sport heeft een samenwerking met fysio(manueel)therapeute Babette Bakker voor onze volwassenen leden en met fysiotherapeute Petra Ketelaar voor onze kinderen om te helpen bij het bereiken van hun fysieke doelen en het herstellen van blessures.

We begrijpen dat blessures een onvermijdelijk onderdeel zijn van het beoefenen van sport. Daarom hebben we besloten om samen te werken met Babette en Petra, beiden zeer ervaren en gecertificeerde fysiotherapeut die gespecialiseerd is in het behandelen van sportgerelateerde verwondingen en het verbeteren van de algemene fysieke gezondheid. Ook met een motorisch achterstand kunnen ze samen met ons daarmee helpen.

Petra Ketelaar

Geregistreerd Kinderfysiotherapeut & Kinderbekkentherapeut
Praktijk Levinas Noordeinde Rotterdam Kralingen
Fysiotherapie Plus

Telefoon: 010 – 466 51 02
Email: p.ketelaar@fysiotherapieplus.nl

Babette Bakker

Fysio(manuel)herapeute - volwassenen
Praktijk Levinas Noordeinde Rotterdam Kralingen

Telefoon: 010 – 411 51 61 / 0621 21 25 29
Email: babettebakker@gmail.com

Met deze samenwerking kunnen we onze leden en klanten voorzien van uitgebreide fysiotherapie-diensten die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om het voorkomen van blessures, het verbeteren van de prestaties of het herstellen van blessures. Alles is afgestemd op de individuele behoeften van onze leden/klanten.

Onze samenwerking biedt voordelen voor ouders en kinderen die betrokken zijn bij sport. Petra heeft veel ervaring in het werken met kinderen en begrijpt de unieke uitdagingen waarmee jonge atleten worden geconfronteerd bij het beoefenen van sport. Door middel van preventieve zorg en gerichte therapieën, kunnen we helpen om de fysieke gezondheid en het welzijn van kinderen te bevorderen, terwijl ze plezier hebben in het beoefenen van sport.

We zijn erg enthousiast over deze samenwerking met Babette en Petra en geloven dat het zal leiden tot betere resultaten en ervaringen voor onze klanten en leden. Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van deze diensten, nodigen wij je uit om contact op te nemen met één van deze dames, beiden gevestigd in Levinas Noordeinde Rotterdam Kralingen. Geef daarbij aan, dat je via Jayra Sport komt.