Sporten met peuters kreeg voorheen weinig aandacht.
Reden voor ons om als eerste in Nederland Peuterjudo aan te bieden.

Wat is Peuterjudo?

Je kind heeft al op jonge leeftijd lichaamsbeweging nodig. Daarmee traint hij of zij onder andere spieren, evenwicht en longinhoud. Peuterjudo houdt de conditie van je zoon of dochter op een natuurlijke manier op peil! En het leuke is: je peuter doet het samen met jou! Is je zoon of dochter bijna 3 jaar of ouder? Dan kun je samen met hem of haar meedoen met onze Peuterjudo. Samen zullen jullie de basisprincipes van Judo spelenderwijs leren kennen. Bovendien stimuleert Peuterjudo de controle die je peuter over zijn of haar lichaam heeft. Door de bewegingen ontwikkelt je kind motorische vaardigheden en daar heeft hij of zij levenslang profijt van.

Waarom Peuterjudo?

Voor peuterjudo - de basis motorische vaardigheden van een mens zijn: snelheid, kracht, coƶrdinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen. Deze vijf bouwstenen zijn essentieel voor een gezonde ontwikkeling. Onze Peuterjudolessen spreken al deze vijf bouwstenen aan en verbeteren de motoriek van jouw jonge kind. Als je kind vroeg begint met bewegen Ʃn door jou wordt gestimuleerd, is de kans groter dat hij of zij gezond opgroeit. Bovendien leert je kind dat bewegen leuk is; daardoor zal hij of zij ook op latere leeftijd blijven sporten en bewegen. Een bijkomend voordeel: omdat je zelf ook deelneemt aan de lessen heb je, in deze hectische tijden, toch quality-time met je kind.

Wat heb je nodig om mee te doen?

Komen jullie voor een peuterjudo proefles? Dan volstaat voor jullie beiden een lange sportbroek en een T-shirt. Schrijf je je kind officieel in? Dan is het verplicht dat je zoon of dochter tijdens de lessen onze judopak draagt, deze kun je aanschaffen tijdens de les. Voor ouders geldt dat zij geen sieraden, riemen of andere scherpen voorwerpen mogen dragen op de judomat. Dit in verband met de veiligheid. Als ouder kun je tijdens de lessen het beste een lange sportbroek en T-shirt (geen haltertop) dragen.

Wanneer en waar?
Sportlocatie Peuterjudo: Adamshofstraat 33 Rotterdam-Kralingen.
De deur wordt 5 Ć  10 minuten voordat de les aanvangt opengezet.

Let op: Wegens grote animo hebben we momenteel een wachtlijst.

Heb je interesse, dan kun je jouw kind op de wachtlijst laten plaatsen. Wij zullen je dan benaderen zodra er een plek vrijkomt.Ā 
Een proefles nemen is altijd mogelijk.

Peuterjudo wordt verzorgd op zaterdag van 09:00 - 09:30 uur.

Wat kost Peuterjudo?
Lesgeld voor Peuterjudo bedraagt ā‚¬28,00 per maand.

Lees hier meer over de bijkomende kosten om lid te worden
peuterbanner

Een keer meedoen?

Een proefles voor peuterjudo is gratis en verplicht je tot niets.

Meld je aan voor een gratis proefles