Over ons

Jayra Sport ©  sinds 2005
‘Iedereen met plezier laten sporten!’; dat was onze drijfveer bij de oprichting van Jayra Sport in 2005. Drie dingen staan bij ons hoog in het vaandel: verstand van zaken, continue kwaliteit en respect voor elkaar.

Jayra Sport is dé specialist in Judo, Karate, Krav Maga, Fitboxing (cardio(kick)boksen) en Zelfverdediging op recreatief gebied! Wij verzorgen deze lessen, in Rotterdam, voor zowel kinderen als volwassenen in recreant verband. Kinderen kunnen al vanaf 3 jaar jong bij ons terecht! Sport is onze passie en wij delen onze kennis daarover graag. Wij streven ernaar dat iedereen met veel plezier bij ons sport, blijft sporten en zich ontwikkeld.

Onze uitgangspunten
Binnen onze sportschool hanteren we duidelijke uitgangspunten, die zowel voor onszelf als voor onze sporters gelden:
– Wij zorgen ervoor dat iedereen met plezier naar de sportschool komt en voldaan weer naar huis gaat.
– Wij zijn vriendelijk voor de ander, luisteren naar elkaar en kijken elkaar aan.
– Wij lossen problemen op door er met elkaar over te praten; komen we er niet uit dan vragen we de docent te helpen.
– Wij zijn zuinig op onze eigen spullen en op die van de ander.
– Wij zijn mensen en mensen kunnen fouten maken; we praten dat altijd uit.
– We vinden het belangrijk dat iedereen beseft: ‘Je bent uniek! Je mag er zijn zoals je bent.’

Jouw kind sport bij ons?
Als ouder vertrouw jij je kind toe aan onze zorg. Jij bent verantwoordelijk voor de opvoeding van je kind en onze docenten zijn verantwoordelijk voor zijn of haar sportonderwijs. Samen zijn we verantwoordelijk voor het totale welbevinden van jouw kind. Het is onze mening dat ieder kind uniek is en alleen tot optimale bloei kan komen in een veilige, respectvolle omgeving. Wij willen dit bereiken door:
– liefdevol om te gaan met de kinderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd;
– te werken aan de ontwikkeling van de sociale en fysieke vaardigheden van de kinderen;
– duidelijke regels te stellen en daaraan vast te houden;
– rekening te houden met het feit dat iedere kind anders leert en in zijn of haar eigen tempo; kennis en (motorische)vaardigheden worden op het eigen niveau aangeleerd.

Jij als volwassen sport bij ons?
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen lichaam en onze docenten zijn verantwoordelijk voor het sportonderwijs. Samen zijn we verantwoordelijk voor het totale welbevinden. Het is onze mening dat jij uniek bent en alleen optimaal kan sporten in een veilige, respectvolle omgeving. Wij willen dit bereiken door:
– netjes om te gaan met elkaar;
– te werken aan de ontwikkeling van de sociale en fysieke vaardigheden;
– duidelijke regels te stellen en daaraan vast te houden;
– rekening te houden met het feit dat iedereen anders leert en in zijn of haar eigen tempo; kennis en (motorische)vaardigheden worden op het eigen niveau aangeleerd.

Ons team; altijd in beweging
Het team van Jayra Sport bestaat uit enthousiaste docenten met een professionele werkhouding en goed zicht op sportonderwijs. Wij zijn een lerende organisatie. Iedere docent is deel van het geheel; kennis en vaardigheden worden gedeeld, onder andere door elkaars lessen bij te wonen. Dankzij de professionele houding van onze teamleden zijn zij in staat continu te werken aan het verbeteren van de eigen kwaliteit en die van Jayra Sport als geheel. We denken voortdurend in oplossingen en niet in problemen. Daardoor vormen we een creatief team.
We zijn maatschappelijk betrokken; dit uit zich onder andere in onze sportlessen voor minderbedeelde kinderen en volwassenen. Ook gaan wij regelmatig in op verzoeken om clinics te verzorgen op scholen en bij bedrijven.

Verbeterpunten of vragen?
Wij investeren continu in onszelf, zodat de kwaliteit van onze lessen gewaarborgd blijft.
Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. Zie je iets dat beter kan? Dan horen wij dat heel graag.
Mocht je naar aanleiding van deze site nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Vraag een gratis proefles aan en ervaar het zelf!