Old School Judo

Old School Judo Training Adults

Ben je geïnteresseerd in het leren van traditionele judotechnieken die niet langer gebruikt worden in wedstrijdjudo, maar toch een belangrijk onderdeel vormen van de rijke geschiedenis van deze eeuwenoude krijgskunst? Dan ben je bij Jayra Sport aan het juiste adres! Wij bieden Old School Judo trainingen aan, gericht op staande technieken (tachi waza) die niet alleen je vaardigheden verbeteren, maar je ook een dieper inzicht geven in de essentie van judo.

Over Old School Judo Adults

Old School Judo verwijst naar de klassieke technieken en principes van judo die zijn ontwikkeld door de grondlegger van de sport, Jigoro Kano. Deze technieken werden vroeger veelvuldig beoefend, maar zijn geleidelijk aan verdrongen door moderne benaderingen in het wedstrijdjudo. Bij Jayra Sport koesteren we echter deze traditionele technieken en brengen we ze weer tot leven.

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze Old School Judo trainingen focussen we ons uitsluitend op staande technieken. Je zult technieken leren die misschien niet meer zo gangbaar zijn in de moderne judocompetities, maar die nog steeds van onschatbare waarde zijn in termen van technische vaardigheid, balans, timing en begrip van afstand en positie.

Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij het leren van een breed scala aan tachi waza technieken, waaronder worpen, sweeps en grepen die een integraal onderdeel vormen van de klassieke judostijl.

Waarom kiezen voor Old School Judo bij Jayra Sport?
  • Leer technieken die je niet snel elders zult tegenkomen.
  • Verdiep je begrip van de traditionele principes van judo.
  • Verbeter je balans, coördinatie en lichaamsbeheersing.
  • Train in een ondersteunende en respectvolle omgeving.
Wanneer?

Ontdek de tijdloze schoonheid van Old School Judo en sluit je aan bij de Jayra Sport gemeenschap! Vul geheel vrijblijvend onderstaande formulier in.

=
DSC09590 kopie