Masterclass Knife Defense Kids (school)

Politie waarschuwt: scholier met mes is geen uitzondering

De politie slaat alarm over het toenemend aantal jongeren dat met een mes op straat loopt.
Ze maken zich ernstige zorgen over de veiligheid en slaan alarm.

Masterclass Knife Defence Kids 8 jaar en ouder:

De Masterclass knife defence is bedoeld om de kinderen bewust te laten worden van een wapen en om jezelf in veiligheid te brengen.

De lessen zijn zodanig opgebouwd dat bewustwording een must moet zijn vervolgens gaan we over tot fysieke handelingen waarbij we nabootsen dat iemand aangevallen wordt met een mes. De kinderen worden technieken aangeleerd waarmee ze zichzelf in veiligheid kunnen brengen als er daadwerkelijk aangevallen wordt. Uiteraard maken we gebruik van nepmessen.

Als sportschool in Rotterdam Kralingen hechten wij veel waarde aan de veiligheid en het welzijn van onze leerlingen. We zijn ons er allemaal van bewust dat de wereld waarin we leven niet altijd veilig is. Daarom hebben wij besloten om onze leerlingen een masterclass in zelfverdediging tegen mesaanvallen aan te bieden. Deze zijn met veel plezier gevolgd. En nu willen we dan ook de kans geven aan kinderen die niet lid zijn van onze sportschool. We hebben een bepaald budget die we kunnen besteden per kind, echter is het helaas niet mogelijk om 100% te vergoeden. Mocht u interesse hebben, dan vragen wij voor deze masterclass lessen een bedrag van €65. Daarvoor kunt uw kind 3x deze masterclass volgen.

Deze les zal worden gegeven door een gecertificeerde zelfverdedigingsinstructeur en zal zich richten op het leren van praktische technieken om jezelf te beschermen tegen mesaanvallen. Deze masterclass zal worden gegeven in een veilige en gecontroleerde omgeving en zal geschikt zijn voor kinderen van verschillende leeftijden en vaardigheden, namelijk aan de Adamshofstraat 33 in Kralingen.

Als ouder/verzorger heeft u de mogelijkheid om uw kind in te schrijven voor deze masterclass. We begrijpen dat dit een gevoelig onderwerp kan zijn, maar we willen benadrukken dat het doel van deze les is om onze leerlingen te leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen als ze ooit met een mesaanval worden geconfronteerd.Het gaat erom dat uw kind leert hoe hij/zij in een noodsituatie adequaat kan handelen en zichzelf kan beschermen.

Let op: aanmelden vóór 01 mei.

Deze lessen worden gehouden op de vrijdagavond na der meivakantie op 12 mei, 19 mei en 26 mei om 18:30 uur.

Als u vragen heeft over de les of als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Aanmeldformulier Masterclass Knife Defence Kids (school)

[mollie-forms id="8728"]