Lesgelden m.i.v. juni

Lieve mensen,

N.a.v. de laatste persconferentie mogen we het buitensporten ook aanbieden voor volwassenen. We gaan daarom het buitensporten organiseren voor alle leeftijden.

De voorwaarden voor deelname hieraan vind je op onze website en in de app onder menu: Corona Blog

Lessen en lesgelden”
Om de grootte van de groepen binnen de perken te houden en om voor een verantwoorde doorstroming (verplichte 10 minuten) tussen de lessen door te kunnen zorgen, hebben we ervoor gekozen om de lessen voor nu te houden op 30 minuten. Voor volwassenen zal dit 45 minuten zijn.

Omdat er nu weer ruimte is om te kunnen sporten zullen we m.i.v.  1 juni (eind mei incasso) weer starten met het incasseren van het lesgeld bij iedereen. We hebben je hiervoor een persoonlijke mail gestuurd. Als het kabinet besluit dat we weer op de oude manier mogen sporten, dan worden de lesgelden weer aangepast naar het normale/oude tarief. 

“Personaltrainingen kinderen en volwassenen”
Degene die destijds bij ons PT volgden kunnen dat weer individueel bij ons aangeven. Samen bepalen we dan de dag en tijdstip.

“Aanmelden voor het buitensporten en Sportlocatie”
Het buitensporten verloopt wekelijks per aanmelding via onze app/website (corona blog).

Naar aanleiding van de aanmeldingen zullen we de groepen indelen en roosters maken. Daarna ontvang je van ons een mail met de lestijden en locatie vermeld. Het buitensporten zullen we aanbieden op diverse plekken in Kralingen.

Mocht een les niet door kunnen gaan vanwege slecht weer, dan zullen we dit via social media/onze app aan jullie berichten. Ook voor andere nieuwsberichten zullen we hier gebruik van maken. Houd daarom onze pushberichten, social media en website goed in de gaten.

Als laatste, maar niet in het minst willen wij jullie allemaal nogmaals bedanken voor jullie support en begrip in deze uitzonderlijke tijd!

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we dat graag.
Met vriendelijke sportgroeten,
Namens het gehele team van Jayra Sport