Wat is Krav Maga?
Krav Maga is een moderne, praktische en beproefde wijze van zelfverdediging. Het is ontwikkeld om de beoefenaars ervan te wapenen tegen de huidige agressie in de wereld. Krav Maga kan door iedereen worden beoefend en laat in korte tijd al resultaat zien! Krav Maga is makkelijk toepasbaar in het dagelijkse leven.

Waarom Krav Maga?
Wij geven Krav Maga op een eenvoudige en realistische manier en bevorderen zo jouw persoonlijke veiligheid. Er worden diverse aanvallen geoefend, waardoor je op een eenvoudige, snelle manier effectieve zelfverdediging leert toepassen.

Krav Maga kent in drie aspecten:
1.  Zelfverdediging tegen onverwachte gewapende en ongewapende aanvallen: denk hierbij aan wurggrepen, pakkingen, stoten, trappen, grondgevecht en (vuur)wapenaanvallen.
2.  Gevechtstraining: denk hierbij aan grondtechnieken, verwurgingen, stoten en trappen. Ook is er aandacht voor stressconditionering, uithoudings- mentaliteits- en incasseringstraining en verdediging tegen wapenaanvallen.
3.  Invloeden uit de Oosterse vechtkunsten: ook deze behoren tot de zelfverdedigingsmethode Krav Maga.

Tip: het beste resultaat behaal je door Krav Maga-lessen te combineren met Judo, omdat je dan de juiste combinatie hebt van staand en grondverdediging.

Wat heb je nodig om mee te doen?
Kom je voor een proefles? Dan volstaat een lange sportbroek, een T-shirt en binnensportschoenen. Schrijf je je officieel in? Dan is het verplicht dat je in de lessen onze Krav Maga-outfit en -bescherming draagt. Deze kan je aanschaffen tijdens de les.

Wanneer en waar?
Krav Maga voor volwassenen wordt verzorgd op:

Sportlocatie: Adamhofstraat 33, Rotterdam-Kralingen.

  • Donderdag van 19:30-20:30 uur
  • Zondag van 10:00 - 11:00 uur.

Wat kost Krav Maga voor volwassenen?
Lesgeld voor Krav Maga voor volwassenen bedraagt € 33,00 per maand.
Lees hier meer over de bijkomende kosten en lesgelden.

Een keer meedoen?

Een proefles voor krav maga is gratis en verplicht je tot niets.

Meld je aan voor een gratis proefles voor Krav Maga bij Jayra Sport
Krav Maga instructieboekDe basistechnieken van Krav Maga
DSC08304 kopie