Kickboksen voor tieners

DSC05282 kopie

Verantwoord Kickboksen voor Tieners vanaf 10 jaar - 12 jaar.


Wat is kickboksen?
Kickboksen is ontstaan in Japan en heeft zich van harde karatestijlen uit ontwikkeld, zoals het Kyokushin karate. Wij zetten de traditie voort, vandaar onze karate kickboksen.


Wij geven kickboksen?
Wij verzorgen karate kickboksen voor kinderen in recreatief verband, dat betekent dat wij niet gericht zijn op wedstrijden. Karate kickboksen voor tieners is een zeer veelzijdige sport. Alle fysieke vaardigheden worden aangesproken en ontwikkeld: coördinatie, kracht, snelheid, en uithoudingsvermogen. Het is een sport die normen en waarde hoog in het vaandel heeft. karate kickboksen voor tieners kent dan ook een duidelijke structuur en strakke begeleiding zodat de tieners weten waar ze aan toe zijn.

Waarom onze kickboksen?
Filosofie en respect vanuit het karate. Een complete workout met de voordelen van stoten en trappen. Wij geven karate kickboksen op een eenvoudige en realistische manier en bevorderen zo de conditie, zelfvertrouwen, concentratie en zelfverdediging van uw kind.

Wat heb je nodig om mee te doen?
Kom je voor een proefles? Dan volstaat een sportbroek, een T-shirt. Er wordt gesport op blote voeten. Schrijf je je officieel in? Dan is het verplicht dat je zoon of dochter tijdens de lessen onze kickboksoutfit en bescherming draagt, deze kun je aanschaffen tijdens de les.

Wanneer en waar?
Sportlocatie: Adamshofstraat 33, Rotterdam-Kralingen.
De deur wordt 5 à 10 minuten voordat de les aanvangt opengezet.

Kickboksen voor Tieners wordt verzorgd op Maandag van 18:45 – 19:30 uur.
Ben je 13 jaar of ouder, dan is dat van 19:30-20:30 uur, klik hier.

Wat kost kickboksen voor tieners?
Lesgeld voor karate kickboksen voor tieners bedraagt € 25,75 per maand.
Lees hier meer over de bijkomende kosten en lesgelden.


Neem een gratis proefles voor kickboksen voor tieners