DSC05818 kopie
Volg bij ons Karate, ongeacht style - graduatie of bond.


Wat is Karate?

Karate is een gevarieerde, dynamische vechtkunst die gebruikmaakt van speciale zelfverdedigings-, stoot-, trap- en slagtechnieken. Wie Karate beoefent, krijgt meer zelfvertrouwen en meer eigenwaarde. 
Je zelfbeheersing verbetert, je bouwt doorzettingsvermogen op en krijgt een groter concentratievermogen.

Karate is een eeuwenoude vechtkunst die vanuit China op het eiland Okinawa, ten zuiden van Japan, belandde. Het eigenlijke doel van Karate is om lichamelijk en geestelijk fit te blijven. Daarnaast geeft het je de kennis en kunde om jezelf te verdedigen tegen diverse aanvallen. De beoefenaar ontwikkelt balans, snelheid, kracht, zelfvertrouwen en controle over zijn of haar bewegingen.

Waarom Karate?

Het beoefenen van karate laat je zelfvertrouwen en eigenwaarde groeien. Je zult je zelfbeheersing verbeteren, doorzettingsvermogen opbouwen en je concentratievermogen laten toenemen. Binnen onze sportschool staat saamhorigheid centraal. Nieuwe leden worden hartelijk verwelkomd en gevorderde leerlingen zullen – voor, tijdens en na de les – altijd bereid zijn mindergevorderde leerlingen te helpen. Jayra Sport gaat verder dan andere sportscholen: bij ons leer je tevens jezelf te verdedigen tegen diverse wapens. Ook leren we je om te gaan met nunchaku’s (karatestokken).

Wat heb je nodig om mee te doen?

Kom je voor een proefles? Dan volstaat een lange sportbroek en een T-shirt. Schrijf je je officieel in? Dan is het verplicht dat je tijdens de lessen onze karatepak draagt, deze kun je aanschaffen tijdens de les.

Tip: het beste resultaat behaal je door Karatelessen te combineren met Judo, omdat je dan de juiste combinatie hebt van staand en grondverdediging.

Wanneer en waar?
Sportlocatie: Adamshofstraat 33, Rotterdam-Kralingen.
De deur wordt 5 à 10 minuten voordat de les aanvangt opengezet.

  • Dinsdag van 19:15 – 20:15 uur.
  • Zondag van 11:00 – 12:00 uur. (technisch trainen)

Wat kost Karate voor volwassenen?
Lesgeld voor Karate voor volwassenen bedraagt € 26,75 per maand.
Lees hier meer over de bijkomende kosten en lesgelden.

Een keer meedoen?

Een proefles voor karate voor volwassenen is gratis en verplicht je tot niets.

Meld je aan voor een gratis proefles voor Karate bij Jayra Sport