Karate voor tieners

DSC05728 kopie

Wat is Karate voor tieners?
Karate voor tieners is, in al zijn vormen, een zeer veelzijdige sport. Alle delen van het lichaam worden gedwongen om mee te doen in een beweging. Er zijn geen eenzijdige bewegingspatronen. Zo worden alle fysieke vaardigheden aangesproken en ontwikkeld: coördinatie, kracht, snelheid, en uithoudingsvermogen. Bij Karate voor tieners staan normen en waarden hoog in het vaandel.


Waarom Karate voor tieners?
Wie Karate beoefent, krijgt meer zelfvertrouwen en meer eigenwaarde. Omdat je moet samenwerken, leer je elkaar vertrouwen en op een goede manier met elkaar omgaan.
Kinderen met faalangst ontwikkelen zelfvertrouwen en eigenwaarde. Drukke kinderen leren hun energie beter te beheersen en te hanteren. Via Karate leren kinderen om meer te incasseren; een karaktereigenschap waarvan ze gedurende hun hele leven profijt zullen hebben.


Let op:  Wegens grote animo hebben we momenteel een wachtlijst voor deze groep.
Heb je interesse, dan kun je jouw kind op de wachtlijst laten plaatsen. Wij zullen je dan benaderen zodra er een plek vrijkomt.
Een proefles nemen is altijd mogelijk.


Wat heb je nodig om mee te doen?
Komt je kind voor een proefles? Dan volstaat een lange sportbroek en een T-shirt. Schrijf je je kind officieel in? Dan is het verplicht dat je zoon of dochter tijdens de lessen onze karatepak draagt, deze kun je aanschaffen tijdens de les.

Tip: het beste resultaat behaal je door Karatelessen te combineren met Judo, omdat je dan de juiste combinatie hebt van staand en grondverdediging.


Wanneer en waar?
Sportlocatie: Adamshofstraat 33, Rotterdam-Kralingen.
De deur wordt 5 à 10 minuten voordat de les aanvangt opengezet.

  • Dinsdag van 18:30 - 19:15 uur, Lesgeld bedraagt € 25,75 per maand.
  • Donderdag van 19:00 - 19:45 uur, Lesgeld bedraagt € 25,75 per maand.

Om in te schrijven zijn er bijkomende kosten. Lees hier meer over de bijkomende kosten en lesgelden.


  • Een keer meedoen?

    Een proefles voor karate voor tieners is gratis en verplicht je tot niets.

Meld je aan voor een gratis proefles voor Karate voor tieners bij Jayra Sport