Wat is Judo voor volwassenen?

Heb je als kind ooit aan Judo gedaan en zou je het weer op willen pakken? Of heb je nog nooit aan Judo gedaan, maar lijkt het je wel leuk? Je bent nooit te oud voor Judo! De lessen worden zo opgebouwd dat ze voor iedereen goed te volgen. Judo is een sport voor het leven. Je wordt er niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker van.

Waarom Judo voor volwassenen?

Judo is een sport waarbij normen en waarde hoog in het vaandel staan. De lessen worden dan ook gekenmerkt door een goede structuur en strakke begeleiding. Bij Judo worden alle delen van het lichaam gedwongen om mee te doen in een beweging. Er zijn geen eenzijdige bewegingspatronen waardoor Judo uitstekend geschikt is voor volwassenen en senioren. Tijdens de lessen bouwen we aan een goede basis van Judo-technieken. De lessen zijn goed te volgen. Iedereen kan dus op zijn eigen niveau deelnemen.

Wat heb je nodig om mee te doen?

Kom je voor een proefles? Dan volstaat een lange sportbroek en een T-shirt. Je krijgt van ons een judojas te leen, zodat je lekker mee kunt draaien met de les. Schrijf je je officieel in? Dan is het verplicht dat je in de lessen een judopak draagt. Wij hebben onze eigen judopakken; deze kun je aanschaffen tijdens de les .

Wanneer en waar?
Sportlocatie: Adamshofstraat 33, Rotterdam-Kralingen.

Judo voor volwassenen wordt georganiseerd in twee groepen:
- Zaterdag: 12:30 - 13:30 uur
- Dinsdag: 20:15 - 21:15 uur
- Woensdag: 20:15-21:15 uur

Wat kost Judo voor volwassenen?
Lesgeld voor Judo voor volwassenen bedraagt ā‚¬29,00 per maand.

Lees hier meer over de bijkomende kosten en lesgelden

Een keer meedoen?

Een proefles voor judo voor volwassenen is gratis en verplicht je tot niets.

Gratis proefles voor judo voor volwassenen
Judo examenoekalles wat je moet weten van de witte t/m de zwarte band
DSC09590 kopie