Judo voor tieners

DSC05479 kopie

Wat is Judo voor 12+ ers (tieners)

Met hun eigen leeftijdsgenoten bezig zijn is belangrijk op zo'n leeftijd. Het worden langzamerhand jongvolwassenen. Wij benaderen hen als gelijken en zullen technieken aanleren die specifiek gericht zijn bij het judo voor 12+ ers. Judo is in alle opzichten een zeer veelzijdige sport. Alle fysieke vaardigheden van je zoon of dochter worden ontwikkeld: coördinatie, kracht, snelheid, en uithoudingsvermogen. Judo is een sport waarbij normen en waarden hoog in het vaandel staan.


Waarom Judo voor tieners? (12+ ers)

Op deze leeftijd is het belangrijk dat deze kinderen samenwerken met hun leeftijdsgenoten. Judo heeft een vormende waarde en is dan ook populair. Omdat je moet samenwerken, leer je elkaar te vertrouwen. Ook leer je op een goede manier met elkaar om te gaan. Tijdens Judo leren tieners vallen, iets waarvan ze later veel voordeel hebben. Kinderen zijn dan niet meer bang om zichzelf pijn te doen en durven bijvoorbeeld ook meer tijdens andere sportlessen. Tieners met faalangst krijgen meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Voor drukke kinderen kan Judo een manier zijn om te leren hun energie beter te beheersen en te hanteren

Wat heb je nodig om mee te doen?

Komt je kind voor een proefles? Dan volstaat een lange sportbroek en een T-shirt. Schrijf je je kind officieel in? Dan is het verplicht dat hij of zij in de lessen een judopak draagt. Wij hebben onze eigen judopakken; deze kun je aanschaffen tijdens de les of via onze webshop.

Wanneer en waar?
Sportlocatie judo voor tieners: Adamshofstraat 33 Rotterdam-Kralingen.
- Woensdag 18:30 - 19:15 uur
- Zaterdag 13:15 - 14:15 uur

Let op: Wegens grote animo hebben we momenteel een wachtlijst voor alle groepen.
Heb je interesse, dan kun je jouw kind op de wachtlijst laten plaatsen. Wij zullen je dan benaderen zodra er een plek vrijkomt. 
Een proefles nemen is altijd mogelijk.

De aangegeven leeftijden zijn indicatief/richtlijn. We zullen tijdens de les beoordelen in welke groep uw kind(eren) het beste kan komen judoën.

Wat kost Judo voor tieners
Lesgeld voor Jeugdjudo bedraagt 25,75 euro per maand.

Lees hier meer over bijkomende kosten en lesgelden