Wat is Tienerjudo?

Judo is in alle opzichten een zeer Ā veelzijdige sport. Alle fysieke vaardigheden van je zoon of dochter worden ontwikkeld: coƶrdinatie, kracht, snelheid, en uithoudingsvermogen. Judo is een sport waarbij normen en waarden hoog in het vaandel staan.

Waarom Tienerjudo bij Jayra Sport

Judo heeft een vormende waarde en is dan ook populair. Omdat je moet samenwerken, leer je elkaar te vertrouwen. Ook leer je op een goede manier met elkaar om te gaan. Tijdens Judo leren tieners vallen, iets waarvan ze later veel voordeel hebben. Tieners zijn dan niet meer bang om zichzelf pijn te doen en durven bijvoorbeeld ook meer tijdens andere sportlessen. Tieners met faalangst krijgen meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Voor drukke tieners kan Judo een manier zijn om te leren hun energie beter te beheersen en te hanteren.

Wat heb je nodig om mee te doen?

Komt je kind voor een proefles? Dan volstaat een lange sportbroek en een T-shirt. Schrijf je je kind officieel in? Dan is het verplicht dat je zoon of dochter tijdens de lessen onze judopak draagt, deze kun je aanschaffen tijdens de les.

Wanneer en waar?
Sportlocatie Jeugdjudo: Adamshofstraat 33Ā Rotterdam-Kralingen.
Let op: Wegens grote animo hebben we momenteel een wachtlijst voor alle groepen.
Heb je interesse, dan kun je jouw kind op de wachtlijst laten plaatsen. Wij zullen je dan benaderen zodra er een plek vrijkomt.
Ā Een proefles nemen is altijd mogelijk.

Tienerjudo woensdag:
- Judo voor tieners, leeftijden 11+ jaar: 18:30-19:15 uur

Tienerjudo zaterdag:
- Jeugdjudo D (tieners), leeftijden 11+ jaar: 11:45 - 12:30 uur

De aangegeven leeftijden zijn indicatief/richtlijn. We zullen tijdens de les beoordelen in welke groep uw kind(eren) het beste kan komen judoƫn.

Wat kost Tienerjudo
Lesgeld voor Jeugdjudo bedraagt ā‚¬28,00 per maand.

Lees hier meer over de bijkomende kosten en lesgelden

Een keer meedoen?

Een proefles voor jezelf en voor je kind is gratis en verplicht je tot niets.

Meld je aan voor een gratis proefles voor Tienerjudo bij Jayra Sport
Judo examenboekalles wat je moet weten van de witte t/m de zwarte band
20190918_185859
Shadow