Judo bij Jayra Sport

Een keer meedoen?

Een proefles voor jezelf en voor je kind is gratis en verplicht je tot niets.

Welkom bij Jayra Sport - Judo voor Peuters, Kleuters, Jeugd en Volwassenen in Rotterdam!

Ben je op zoek naar een geweldige sportactiviteit voor jou of je kind in Rotterdam? Zoek niet verder! Jayra Sport biedt hoogwaardige judolessen aan voor peuters, kleuters, jeugd en volwassenen van alle niveaus. Onze ervaren en gepassioneerde judoleraren staan klaar om jou kennis te laten maken met de opwindende wereld van judo, ongeacht je leeftijd of vaardigheidsniveau.

Waarom Judo bij Jayra Sport?
  1. Professionele Begeleiding: Onze judo-instructeurs zijn toegewijd om je te begeleiden en je te helpen je judo-vaardigheden te ontwikkelen, of je nu een beginner bent of een gevorderde judoka.

  2. Veiligheid Voorop: Bij Jayra Sport staat veiligheid op de eerste plaats. We zorgen voor een veilige omgeving waarin judoka's met vertrouwen kunnen trainen en groeien.

  3. Geschikt voor alle Leeftijden: Vanaf de jongste peuters tot volwassenen, iedereen kan genieten van de voordelen van judo bij Jayra Sport. We bieden op leeftijd afgestemde lessen voor elk niveau.

  4. Ontwikkeling van Vaardigheden: Judo bevordert niet alleen fysieke kracht, flexibiliteit en coördinatie, maar het helpt ook bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, discipline en zelfbeheersing.

  5. Gezellige Sfeer: Jayra Sport is een familie-georiënteerde judoclub waar iedereen zich welkom voelt. Maak nieuwe vrienden en geniet van een gezellige sfeer terwijl je aan je judo-avontuur begint.

Onze Judo-lessen
  1. Peuterjudo: Laat je peuter op een speelse manier kennismaken met judo. Onze deskundige leraren begeleiden de kleintjes bij leuke oefeningen en spelletjes die hun motorische vaardigheden ontwikkelen.

  2. Kleuterjudo: Voor kleuters die op een leuke en interactieve manier willen leren judoën. We stimuleren hun verbeelding en enthousiasme terwijl ze belangrijke judo-basisbewegingen leren.

  3. Jeugdjudo: Onze jeugdjudo-lessen zijn gericht op het aanleren van technieken, respect en discipline. Kinderen kunnen op een veilige manier hun kracht en vaardigheden ontwikkelen.

  4. Volwassenenjudo: Volwassenen kunnen bij Jayra Sport deelnemen aan judo-lessen die zowel fysiek uitdagend als mentaal stimulerend zijn. Ideaal voor het opbouwen van kracht, flexibiliteit en het leren van zelfverdedigingstechnieken.

Locatie en Contact

Jayra Sport is gevestigd in het hart van Rotterdam. Bezoek onze website voor het actuele lesrooster en om je in te schrijven voor een gratis proefles. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op . We staan klaar om je te verwelkomen bij Jayra Sport!

Wacht niet langer en begin vandaag nog met jouw judo-avontuur bij Jayra Sport in Rotterdam!