Judo-Marathon

Beste judoliefhebber,

Judo Marathon voor volwassenen!

We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een opwindende judo marathon bij Jayra Sport! Als je een passie hebt voor judo, dan is dit evenement echt iets voor jou.

Datum: Zondag 05 november Tijd: 10:00 – 18:00 uur aan de Adamshofstraat 33

Deze judo marathon is een unieke gelegenheid om te genieten van een hele dag vol judo-actie en tegelijkertijd je vaardigheden en kennis van deze prachtige sport te verbeteren. Je zult ongetwijfeld geïnspireerd raken door vaardigheden en technieken.

Om de dag nog aangenamer te maken, wordt de lunch geheel verzorgd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het meenemen van eten. We hebben gezorgd voor een heerlijke maaltijd, zodat je energie op peil blijft tijdens de marathon.

De kosten voor deelname aan dit evenement bedragen €35. Dit omvat toegang tot de judo marathon, de lunch en drank (water). Het is een geweldige kans om jezelf onder te dompelen in de judowereld en te genieten van een dag vol sport en plezier.

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus het is belangrijk om op tijd te reageren.

We hopen je te mogen verwelkomen bij voor deze onvergetelijke judo marathon. Kom en beleef een dag vol opwinding, vriendschap en indrukwekkende judotechnieken. Een leuke bijeenkomst is, dat deze dag voor sommigen wordt afgesloten met een judo-examen.

Met vriendelijke groet,

JAYRA SPORT

Aanmeldformulier

=