Jeugdfonds Sport & Cultuur

https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/

Jeugdfonds Sport dient u zelf aan te vragen of door een intermediair.

Het Jeugdfonds Sport geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportclub. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Sport de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Wat moet u doen om in aanmerking te komen?
Vraag eerst aan uw contactpersoon van jeugdspportfonds of uw kind in aanmerking komt voor een budget om te kunnen sporten bij ons. Vervolgens vult u het aanvraagformulier in en dient deze in bij jeugdsporfonds.

Hebt u de goedkeuring ontvangen, dan kunt u deze afgeven aan ons. U zult uw kind daarna bij ons op de wachtlijst moeten plaatsen. De wachtlijstkosten zijn 15 euro pp, deze kosten dient uzelf te voldoen. Bij het invullen van het wachtlijstformulier zet u bij bijzonderheden: jeugdfonds sport.

Zodra er dan een plek is, zult u van ons een bericht ontvangen dat uw kind mag starten. Als u bericht heeft ontvangen zult u uw kind ook bij ons moeten inschrijven, dat kan ik de sportschool of online: Ook zult zich bij ons moeten inschrijven in de sportschool of online: inschrijfformulier

Als uw kind mag beginnen, dan heeft uw kind ook gepaste kleding nodig.
Wij hebben onze eigen aangepaste kleding en zult u zelf moeten aanschaffen bij ons, omdat deze niet door de jeugdfonds sport wordt vergoed.

Het bedrag wat u toegekend krijgt, is niet volledig voor een heel jaar. We zullen nadat het bedrag is toegekend een berekening maken tot wanneer uw kind kan komen sporten bij ons. 
De spullen die uw kind nodig heeft is in eerste instantie niet meegenomen in het bedrag wat is toegekend.