Inschrijfbericht

Lees dit eerst even goed door a.u.b.

Bedankt voor het vertrouwen in Jayra Sport. De inschrijving is verzonden naar Jayra Sport. Mocht u binnen 5 dagen geen reactie hebben ontvangen, dan is er technisch wat fout gegaan, behalve tijdens vakantieperiodes. Zie hiervoor onze agenda in de App of op onze website.

Wij houden onze  leden altijd op de hoogte middels onze Jayra Sport App. Deze is gratis te dowloaden in GooglePlay en/of AppStore.
Wacht dus a.u.b. niet langer en download het meteen. Dank je!

Volg ons tevens op social media zoals Facebook en/of Instagram

Klik hier om onze voorwaarden en privacyverklaring nogmaals te lezen a.u.b.

Aandachtspunten: ! ** om eenheid binnen de sportschool te creëren, maken we gebruik van onze eigen pakken, deze kunt u aanschaffen bij de eerste les ** !

Wil je ons een review geven op Google a.u.b. REVIEW GEVEN

Peuterjudo:
Ouder die meedoet met peuterjudo: geen sieraden, horloges, riemen of andere scherpe voorwerpen. Er wordt meegedaan op blote voeten, lange sportbroek zonder ritsen en t-shirt. Make-up is niet toegestaan of andere vormen zoals schmink e.d. We hebben onze eigen peuterjudopakken, deze kunt u bij ons aanschaffen tijdens de eerste les. Pinnen is mogelijk.

Algemeen judo:
Net als op school is het brengen en halen. Er wordt gesport op blote voeten en in judopak. De jongens geen t-shirt onder hun pak. De meisjes een witte t-shirt. Make-up is niet toegestaan of andere vormen zoals schmink e.d. We hebben onze eigen judopakken, deze kunt u bij ons aanschaffen tijdens de eerste les. Pinnen is mogelijk.

Algemeen Karate en Krav Maga kids:
Net als op school is het brengen en halen. Er wordt gesport op blote voeten en in karate-kravmaga pak. Make-up is niet toegestaan of andere vormen zoals schmink e.d. De jongens geen t-shirt onder hun pak. De meisjes een witte t-shirt. We hebben onze eigen karatepakken, deze kunt u bij ons aanschaffen tijdens de eerste les. Pinnen is mogelijk.

Algemeen judo voor volwassenen:
Er wordt gesport op blote voeten en in judopak. De mannen geen t-shirt onder hun pak. De dames een witte t-shirt. We maken gebruik van onze eigen judopakken, deze kunt u bij ons aanschaffen tijdens de eerste les. Pinnen is mogelijk.

Algemeen Krav Maga volwassenen:
Er wordt gesport met sportschoenen en Krav Maga outfit en bescherming. We maken gebruik van onze Krav Maga outfit en bescherming, deze kunt u bij ons aanschaffen tijdens de eerste les. Pinnen is mogelijk.

Algemeen Boksfit/Cardioboksen volwassenen:
Er wordt gesport met sportschoenen en onze boksfit outfit en gloves. We maken gebruik van onze eigen boks-outfit en bescherming, deze kunt u bij ons aanschaffen tijdens de eerste les. Pinnen is mogelijk.

Algemeen Karate Krav Maga voor vrouwen:
Er wordt gesport met sportschoenen,  Gi (outfit) en eventueel bescherming. We maken gebruik van onze eigen Karate/Krav Maga outfit en bescherming, deze kunt u bij ons aanschaffen tijdens de eerste les. Pinnen is mogelijk. Het is verder verboden voor de eigen veiligheid en van de anderen om sieraden te dragen. Tevens is make-up niet toegestaan omdat deze kunnen afgeven op de kleding van jezelf en anderen.

Algemeen Kickboksen voor kids:
Net als op school is het brengen en halen. Er wordt gesport op blote voeten en in kickboks outfit inclusief bescherming. We hebben onze eigen kickboks outfit, deze kunt u bij ons aanschaffen tijdens de eerste les. Pinnen is mogelijk.

Algemeen zelfverdediging  voor tienermeiden:
Net als op school is het brengen en halen. Er wordt gesport met sportschoenen,  Gi (outfit) en eventueel bescherming. De outfit en bescherming kunt u bij ons aanschaffen. Pinnen is mogelijk. Het is verder verboden voor de eigen veiligheid en van de anderen om sieraden te dragen. Tevens is make-up niet toegestaan omdat deze kunnen afgeven op de kleding van jezelf en anderen.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden. We horen het graag.

Met vriendelijke groeten,
Jayra Sport
contact@jayra.nl
+31 (0)615164285
www.jayra.nl