Eindejaarsbrief

Image

Beste leden en ouders van Jayra Sport,

De feestdagen zijn altijd een mooie gelegenheid om op het jaar terug te kijken. Naast onze reguliere lessen zijn we ook begonnen met het lesgeven aan studenten en docenten van TU Delft. En mogen we nog steeds met regelmaat trainingen en workshops bij diverse bedrijven verzorgen. Het is weer een mooi, sportief jaar geweest.

We willen alle leden bedanken voor hun inzet, betrokkenheid en passie voor onze sporten. Jullie toewijding en enthousiasme zijn de drijvende kracht achter het succes van Jayra Sport. Of het nu gaat om het verbeteren van technieken, het behalen van persoonlijke doelen of gewoon het delen van lachende momenten in de dojo, jullie maken Jayra Sport tot wat het is.

Daarnaast willen we onze waardering uitspreken voor de ouders van onze leden. Bedankt voor jullie betrokkenheid. Een speciale dank gaat ook uit naar onze trainers en begeleiders. Jullie toewijding aan het ontwikkelen van de vaardigheden van onze leden is bewonderenswaardig. Dankzij jullie hebben we weer mooie stappen voorwaarts gezet.

In het afgelopen jaar hebben we weer examens, wedstrijden en andere evenementen georganiseerd. We hebben dit jaar een start gemaakt met het geven van masterclasses. Dit zijn kortdurende cursussen. Dit jaar is het de masterclass knife defence voor kinderen geweest. Rekening houdende en inspelend op de ontwikkelingen/trends op het gebied van veiligheid en sport, zullen we het komende jaar meer masterclasses gaan aanbieden voor zowel kinderen als volwassenen. Kennisgevingen hierover zullen we doen middels pushberichten in onze Jayra app.

Sportactie 2024

Ook voor het komende jaar hebben we weer een mooie sportactie voor alle ouder(s)/verzorger(s).

Wil je je goede voornemens op het gebied van gezondheid omzetten in daden, schrijf je dan bij ons in. Wanneer je je uiterlijk 31 januari 2024 bij ons inschrijft voor fitboksen, karate, judo en/of krav maga, dan krijg je één complete sportoutfit gratis. Eerst een proefles volgen is ook altijd mogelijk. 

Kijk hier op welke dagen en tijdstippen wij welke sport aanbieden.

Sinds kort bieden we sportmassages aan, één van onze docenten is hiervoor speciaal opgeleid.

Een sportmassage kan o.a. bijdragen aan het verbeteren van je conditie en eventuele blessures zodanig te behandelen, dat je er zo min mogelijk last van hebt.
Klik hier voor meer informatie.

Inning januari en lesgelden per 1 januari 2024

Lesgeld van 27,50 euro wordt 28,00 euro per maand;
Lesgeld van 28,50 euro wordt 29,00 euro per maand;
Lesgeld Krav Maga voor volwassenen op de donderdag/zondag blijft ongewijzigd;
De lestijden op de donderdag worden gelijkgetrokken aan die van de zondag, dus 60 minuten.
Sport je 2x per week, dan gaat het lesgeld van 40 euro naar 42 euro per maand;
Onbeperkt sporten gaat van 44 euro naar 46 euro per maand.

Let op! In december zal de incasso iets eerder zijn als normaal, namelijk rond de 22e van december. Dan wordt het lesgeld van januari samen met de jaarlijkse bijdrage voor 2024 (van 25 euro) geïncasseerd. De jaarlijkse bijdrage is van toepassing voor iedereen vanaf 4 jaar en ouder.

Kerst en Eindejaarssluiting & start in 2024

Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december 2023 t/m vrijdag 5 januari 2024.
Zaterdag 6 januari starten we met een aangepast sportrooster en zondag 7 januari starten we weer met onze reguliere dagen en tijden.
Zie agenda voor meer informatie.

Belangrijk:
Wil je zeker weten dat je geen nieuws of mededelingen mist? Download dan gratis onze Jayra Sport App via Google Play of Applestore. Via onze app houden we je namelijk op de hoogte van alle actualiteiten.

Zijn er wijzigingen in je adres, rekeningnummer, e-mailadres of andere gegevens? Geef dit dan s.v.p. aan ons door via ons wijzigingsformulier.

Een warme groet, namens het gehele team van Jayra Sport!                                                                                      
Fijne feestdagen en een gezond, mooi en sportief 2024!