Clinics en Seminars


Verjaardagsfeestjes:
Wij verzorgen (verjaardag) feestjes voor judo, karate, krav maga en zelfverdediging. Wij richten ons op (mentale) weerbaarheid en een ieder ontvang na afloop een oorkonde! Plezier, Respect en Ontwikkeling is onze rode draad.

We maken er wat leuks van / meer info aanvragen

Onderwijs:
Wij verzorgen voor het onderwijs judo, karate, krav maga en zelfverdedigingclinics. De clinics worden met u doorgenomen zodat we aan uw wensen kunnen voldoen. Techniek, kracht, uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid zijn aspecten die allemaal bij deze clinics van toepassing zijn.

Wanneer wilde je ons inboeken voor een clinic / meer info aanvragen


Bedrijven:
Samen met uw collega’s een leuke sportieve sportmoment beleven. Leer elkaar anders kennen! Wij verzorgen voor het bedrijfsleven aangepaste zelfverdedigingclinics. De clinics worden met u doorgenomen zodat we aan uw wensen kunnen voldoen. Techniek, kracht, uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid zijn aspecten die allemaal bij deze clinics van toepassing zijn.

We bespreken graag de mogelijkheden met u door / meer info aanvragen


Overheidsinstanties:
Leer elkaar op een andere manier kennen. Wat durft iemand? Hoe ver kan je gaan? Samenwerken is een onderdeel van de clinic. Help de ander zodat er een goede verhouding ontstaat. Uit de zelfverdedigingskunsten worden diverse elementen gehaald en toegepast naar behoefte. Samen met uw collega’s een leuke sportieve sportmoment beleven. Leer elkaar anders kennen!

We bespreken graag de mogelijkheden met u door / meer info aanvragen


Vrijgezellenfeesten:
Doe gewoon een keer wat anders!
Boek bij ons een lesje in met al je beste vrienden en vriendinnen. Uit de zelfverdedigingskunsten worden diverse elementen gehaald en toegepast naar behoefte. 
Deze dag zal je niet vergeten!

We bespreken graag de mogelijkheden met u door / meer info aanvragen


Seminars:
Uit diverse zelfverdedigingskunsten worden diverse elementen gehaald en samengevoegd tot een mooie leerzame seminar. Er is na de seminar tevens ruimte om te socialiseren en gegevens uit te wisselen.

Mail ons als je meer informatie wilt hebben