Bedrijfssporten

Laat uw werknemers sporten tegen een aantrekkelijk all-in tarief!

  • Een fitte werknemer is actief en productief!
  • Een fitte werknemer heeft een scherpe geest!
  • Een fitte werknemer is gewapend tegen stress!

Maar hoe kunt u als werkgever bijdragen aan de fitheid van uw personeel? Laat Jayra Sport u helpen! Als dé specialist in recreatief judo, karate, krav maga, cardioboksen en (cardio)kickboksen hebben wij namelijk een mooi aanbod voor u.

Doordat ik o.a. geaccrediteerd coach ben richt ik mij tevens op het lichamelijke en cognitieve versterkingwelzijn van uw medewerkers. Dit integreer ik in onze sporten. Het kan bijvoorbeeld een burn-out voorkomen of angsten verminderen. De medewerkers krijgen meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Een balans tussen body en mind!

Voordelig sporten voor uw werknemers 
Ons credo is ‘Iedereen met plezier laten sporten!’ en dus verwelkomen wij graag al uw personeel bij ons als lid tegen een vast all-in tarief. En niet alleen uw werknemers zijn welkom; ook hun partners! Voor elk aangesloten bedrijf geldt dezelfde all-in tarief.

Integreer Jayra Sport in uw bedrijf
Als bedrijf heb je twee mogelijkheden. Deze twee opties bespreek ik graag persoonlijk met u.

Waarom Jayra Sport?
Sporten kan uiteraard op verschillende manieren. Fitness kan echter eentonig zijn en duursporten zoals hardlopen en fietsen zijn door de eenzijdige bewegingspatronen vrij belastend. Bij Jayra Sport kan men kiezen uit judo, karate, krav maga, cardioboksen en (cardio)kickboksen. Allemaal sporten die, door de afwisselende oefeningen en bewegingen, zorgen voor de optimale ontwikkeling van de fysieke vaardigheden. Bovendien helpen deze sporten ook bij het versterken van de sociale vaardigheden. Zo bevorderen ze het zelfvertrouwen, doorzettings- en concentratievermogen.

Van harte welkom!
U vindt Jayra Sport in Rotterdam Kralingen. In onze prachtige, goed uitgeruste sportschool, goedgekeurd door NOC-NSF staan ervaren en betrokken docenten klaar. Bij Jayra Sport hechten we veel waarde aan een veilige, respectvolle omgeving. Wij streven ernaar dat iedereen met veel plezier bij ons sport en blijft sporten!

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? En wilt u de opties met mij bespreken? Neemt u dan contact op via 06 – 15 16 42 85 of mail ons

Met vriendelijke groet,
Ajay Gangadin
Eigenaar Jayra Sport

Maak een afspraak met mij om het te bespreken
burnout sessie