Bedrijfssporten

Laat uw werknemers sporten tegen een aantrekkelijk all-in tarief!

  • Een fitte werknemer is actief en productief!
  • Een fitte werknemer heeft een scherpe geest!
  • Een fitte werknemer is gewapend tegen stress!

Maar hoe kunt u als werkgever bijdragen aan de fitheid van uw personeel? Laat Jayra Sport u helpen! Als dé specialist in recreatief judo, karate, krav maga, boksen en kickboksen hebben wij namelijk een mooi aanbod voor u.

Voordelig sporten voor uw werknemers 

Ons credo is ‘Iedereen met plezier laten sporten!’ en dus verwelkomen wij graag al uw personeel bij ons als lid tegen een vast all-in tarief. En niet alleen uw werknemers zijn welkom; ook hun partners! Het all-in tarief is afhankelijk van het aantal mensen dat u bij ons aanmeldt.

Waarom Jayra Sport?

Sporten kan uiteraard op verschillende manieren. Fitness kan echter eentonig zijn en duursporten zoals hardlopen en fietsen zijn door de eenzijdige bewegingspatronen vrij belastend. Bij Jayra Sport kan men kiezen uit judo, karate, krav maga, boksen en kickboksen. Allemaal sporten die, door de afwisselende oefeningen en bewegingen, zorgen voor de optimale ontwikkeling van de fysieke vaardigheden. Bovendien helpen deze sporten ook bij het versterken van de sociale vaardigheden. Zo bevorderen ze het zelfvertrouwen, doorzettings- en concentratievermogen.

Van harte welkom!

U vindt Jayra Sport in Rotterdam Kralingen. In onze prachtige, goed uitgeruste sportschool, goedgekeurd door NOC-NSF staan ervaren en betrokken docenten klaar. Bij Jayra Sport hechten we veel waarde aan een veilige, respectvolle omgeving. Wij streven ernaar dat iedereen met veel plezier bij ons sport en blijft sporten!

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? En wilt u vrijblijvend een prijsopgave op maat ontvangen voor uw bedrijf? Neemt u dan contact op met ons, via 06 – 15 16 42 85 of mail ons.

Met vriendelijke groet,
Ajay Gangadin
Eigenaar Jayra Sport